Sibante FM 88.5

Info koment Stacione raport

Sibante FM 88.5 është në qytet Bukoba Kagera rajonin veriperëndimor në Tanzani, dhe duke u fokusuar në interesat e njerëzve për edukimin, informimin na argëtuese. Kështu. Ka shumë në vazhdim e sipër me programet radio që e bën radion këndshëm dhe informative në të njëjtën kohë.
Sibante FM 88.5 Adresa zyrtare e internetit është www.kasibantefmradio.com

Vend: Tanzania

Zhanret:

loading...

Popular Stations