top logo

Mënyra më e mirë për të shijuar një radio është që të kalojnë kohë me një radio që është teknologjikisht paraprakisht, gjallë në prezantimin dhe qasja është shumë e mirë. With GKISS Radio you as a listener will be getting such kind of radio experience. Kështu, it can be said that GKISS Radio is truly a listener oriented and highly capable online radio.

GKISS Radio official website address is www.gefacube.com

GKISS Radio
Play Button
Please click on to picture for play this radio...

Na dërgoni problemi juaj


[ Tanzania : GKISS Radio ]