Afrika Lindore Radio

Info koment Stacione raport

Programet në muzikë dhe që është shumë në lloje të ndryshme të atyre popullore bën East Africa Radio përfundimtare radio për të shijuar klasë udhëheqëse shërbimin radio. Radioja është gjallë non stop dhe kjo është me dëgjuesit e tyre me varg e tyre të gjerë të tregon të njohura muzikore që e bën dëgjuesit shumë të lumtur.
East Africa Radio adresa website zyrtar është www.eastafricaradio.com

Vend: Tanzania

Zhanret:

loading...

Popular Stations