Zgjedhja FM 102.6

Info koment Stacione raport

Zgjedhja FM 102.6 transmetuesit besojnë në ofruar shumëllojshmëri muzikë Reale, kështu që dëgjuesit mund të gëzojnë një katalog të gjerë të pista njohur dhe të panjohur, nga vendi në Dance, Hip-Hop për Klasike, Jazz të Alternativës, Rock për Folk, Blues ndaj etnike, dhe shumë më tepër.

Vend: Tanzania

Zhanret: /

loading...

Popular Stations