CG FM Radio

Info koment Stacione raport
Pikë e pa kthim është çelësi për një radio popullore të Tanzanisë e cila ka arritur një numër të madh të dëgjuesve për programmings saj radio gjatë gjithë ditës. Kjo është radio që transmetimin me fun programeve të radios e plotë dhe prezantimin dhe është bërë radiostacioni më i mirë i qytetit Tabora e cila është në Tanzani.
CG FM Radio adresa e internetit zyrtare është www.cgfmradio.com

Vend: Tanzania

Zhanret:

loading...

Popular Stations