Baraka FM 107.7

Info koment Stacione raport

Kur një radio dëgjon preferencat e tyre dëgjuesit e dëshiruar dhe vepron në përputhje me rrethanat se ajo natyrshëm bëhet një radio shumë popullor në mesin e fams e muzikës. In case of Baraka FM 107.7, ajo është bërë e njohur shumë shpejt me lidh ata me dëgjuesit e tyre dhe duke ofruar programe të dëshirës së tyre.

Detajet e kontaktit

Faqja e internetit: www.barakafmradio.com

E-Mail: barakafmradio@gmail.com

Vend: Tanzania

Zhanret:

loading...

Popular Stations