+255Radio Global

Info koment Stacione raport

Vënia shumica e përpjekjeve për të zgjedhur dhe të luajë këngët që janë kryesisht tërheqëse për dëgjuesit e zonës lokale dhe ndërkombëtare. As the radio plays top class music based on the preferences of their listeners its really easy for +255Global Radio to cater for a more broader range of audiences with their programs and songs selection.

Detajet e kontaktit
Faqja e internetit: www.ndstream.net/globalradio

Vend: Tanzania

Zhanret:

loading...

Popular Stations