Tamil Star FM

Info koment Stacione raport
Tamil Star Radio vepron në SCA (SCMO) frekuencë 91.1 si sublicense e JAZZ.FM91 Radio stacioni që prej 2008. Tamil Star Radio arrin Tamil plus një dëgjues i madh i Tamil tjetër duke folur nations.Tamil Star Radio sinjal mbulon të gjithë njerëzit që jetojnë në jug të Ontario dhe perëndimore Nju Jork me anë të sinjalit të saj transmetuar nga sinjal CN Tower.Tamil Star Radio mbulon qytetet nga Tregut të reja për Buffalo & Kitchener në Koburg (Tregu i ri, Agim, Richmond Hill, Thornhill, Toronto, Scarborough, Pickering, Ajax, Whithby, Oshawa, Mississauga, Brampton, Oakville, Burlington, Hamilton, Niagara, Buall dhe Etj).Tamil Star FM adresën zyrtare është tamilstar.fm

Vend: Tamil

Zhanret: /

loading...

Popular Stations