Cypress FM

Info koment Stacione raport

Selvi FM transmeton një gamë të larmishme të programeve të prodhuara në vend dhe në shkallë kombëtare, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. Transmetuesit Selvi FM besojnë në ofruar shumëllojshmëri muzikë Reale, kështu që dëgjuesit mund të gëzojnë një katalog të gjerë të njohur dhe të panjohur gjurmët Tamil.

Selvi FM adresa faqen zyrtare është www.selvifm.com

Vend: Tamil

loading...

Popular Stations