ITamil Radio Danimarka

Info koment Stacione raport

ITamil Radio Danimarka transmeton një gamë të larmishme të programeve të prodhuara në vend dhe në shkallë kombëtare, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. Transmetuesit ITamil Radio Danimarka besojnë në ofruar shumëllojshmëri Tamil Muzikë, kështu që dëgjuesit mund të gëzojnë një katalog të gjerë të këngëve të njohura dhe të panjohura Tamil.

ITamil Radio Danimarka adresa faqen zyrtare është itamilradio.dk

Vend: Tamil

loading...

Popular Stations