top logo

Kjo është një radio nga India Tamilnadu dhe radio nuk është për ata që jetojnë në këtë rajon e indian por edhe për të gjitha ato dëgjuesve Tamil nëpër botë. Synon Fm Tamil synon shërbyer dëgjuesit e tyre të Tamilnadu me më të mirë të klasës Tamil Muzikë rreth orën.
Synon adresa website zyrtar Fm Tamil është www.ouraims.org.in

Qëllimet Fm Tamil
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Tamil : Qëllimet Fm Tamil ]