top logo

TalkSPORT Radio është radio stacioni më i madh i Mbretërisë së Bashkuar kombëtare sportive komerciale. Në pronësi të UTV Media (GB) i cili edhe vetë revistën Sport dhe 13 radio stacione rajonale,TalkSPORT Radio është destinacioni për tifozët sportive kudo, që mbulon lajme të thyer, thashethemet e transferimit intervista mëdha emrin dhe inkurajimin e dëgjuesit të bien në dhe për të marrë zëri i tyre të dëgjohet në të gjitha çështjet e rëndësishme. Ky sukses kanal është nxitur kryesisht nga forca e programeve të tij drejtimin me lajme, flasin dhe sportive. Talksport është gjithashtu transmetimit në internet; megjithatë, për shkak të kufizimeve të të drejtave në transmetim të drejtpërdrejtë, disa komente jetojnë sportive nuk janë në dispozicion në internet.

Programet popullore :

 • Premier League
 • Football League
 • League Cup
 • FA Cup
 • Ndërkombëtarët Angli miqësore
 • Komuniteti Shield
 • UEFA Champions League
 • UEFA Europa League
 • FIFA World Cup
 • UEFA Kampionati Evropian i Futbollit
 • Aviva Premiership
 • Rugby World Cup
 • Festivali Cheltenham
 • Derby

Faqja Zyrtare : www.talksport.com

Talk Sport Radio
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ UK : Talk Sport Radio ]