Ватан 106 FM transmeton një gamë të larmishme të programeve të prodhuara në vend dhe në shkallë kombëtare, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. Radio Vatan broadcasters believe in providing real music variety, kështu që dëgjuesit mund të gëzojnë një katalog të gjerë të pista njohur dhe të panjohur

Ватан 106 FM adresa e internetit është vatan.tj

Ватан 106 FM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Tajikistan : Ватан 106 FM ]