muaji FM

Info koment Stacione raport

Watan FM telecasts projektet e saj të hartuar playlists e saj për një mbledhje shoqërore dhe sociale të ndryshme të njerëzve. Pavarësisht shfaqjes së një përzierje të të dhënave dhe projekteve stimuluese, Watan FM telecasts krijimet assorted lagjes. projektet e tyre përgatitjet dhe të dhënat bazë përmban, për shembull, ndërmarrjet e tanishme, i kuzhinës, social, Stimulimi dhe lojëra fusha. Ato janë plotësuar si një zgjatje në mes të anëtarëve të audiencës dhe muzikë.

Watan FM adresa website zyrtar është www.watan.fm

Vend: Syria

Zhanret: /

loading...

Popular Stations