Radio Souryana

Info koment Stacione raport

Radio Souryana broadcasts its programmes decorate its playlists for a socially and culturally diverse audience. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, Radio Souryana broadcasts diverse local productions. Prodhimet e tyre dhe programet informative të bazuara përmban të tilla si çështjet aktuale, i kuzhinës, kulturor, argëtuese dhe sportive fusha.

Radio Souryana official website address is www.rtv.gov.sy

Vend: Syria

Zhanret:

loading...

Popular Stations