Radio Dimshq

Info koment Stacione raport

Radio Dimshq transmetimi live nga Siria. Radio Dimshq transmetuar lloj të ndryshme të fundit pop, shkëmb, klasik, diskutim, kulturë, valle, etj elektronike. Radio Dimshq streaming muzikë dhe programeve të dy në internet. Radio Dimshq është 24 orë 7 ditë radiodëgjoni online.

Radio Dimshq adresa website zyrtar është live.rtv.gov.sy

Vend: Syria

loading...

Popular Stations