Radio Amwaj

Info koment Stacione raport

Me ka internetit cilësi dëgjuesit e lidhjes mund të gëzojnë playlist mirë e organizuar dhe dj këngë nga kudo të botës, në çdo vend me Radio Amwaj. Për të bërë të rinjtë lidhur me botën e muzikës që ata dekoroj playlist e tyre me këngë që të rinjtë do të dashurisë.

Radio Amwaj adresa website zyrtar është live.rtv.gov.sy

Vend: Syria

loading...

Popular Stations