Gjumit FM

Info koment Stacione raport

Ninar FM transmetimit live nga Alepo e cila është një nga zonat më të mëdha të Sirisë. Aleppo është operuar në gjuhën arabe dhe se për shkak të ata do të ketë një lidhje të mirë mes tyre dhe dëgjuesit e tyre. Në mënyrë që të mbajë një dëgjues orientuar programet plotë radio cilësi të mirë, kjo është me të vërtetë shumë e domosdoshme. KËSHTU QË, Aleppo është për ata që kërkon programe radio cilësisë së.
Ninar FM adresa website zyrtar është www.ninarfm.com

Vend: Syria

Zhanret: /

loading...

Popular Stations