Farah FM

Info koment Stacione raport

Farah FM ofron njëzet e katër orë (24orë) përzierje e disa zhanre dhe stilet e muzikës. Stacioni i luan të gjitha muzikë që ju doni ndërsa përpiqet për të mbajtur me dëshirat e dëgjuesve të saj.

Farah FM adresa website zyrtar është www.farah.fm

Vend: Syria

Zhanret: /

loading...

Popular Stations