Arabesque FM

Info koment Stacione raport

Arabesque FM është transmetuar nga Damasku, Syrian Arab Republic. Ky stacion radio është që veprojnë në gjuhën arabe dhe duke luajtur zhanre të ndryshme të muzikës si arabe Muzikë, Elektronike dhe Dance. Faqen zyrtare Arabesque FM është www.arabesquefm.com

Vend: Syria

Zhanret: /

loading...

Popular Stations