Alquds FM

Info Comment Report

Alquds FM communicates its projects finish its playlists for a socially and socially various gathering of people. Pavarësisht nga të komunikojë e një shumëllojshmëri të të dhënave dhe programeve dëfrim, Alquds FM communicates different neighborhood preparations. projektet e tyre përgatitjet dhe të dhënat bazë përmban, për shembull, çështjet aktuale, i kuzhinës, social, dëfrim dhe lojra fusha.

Vend: Syria

Zhanret:

Popular Stations