Almaden Fm

Info koment Stacione raport

Janar 2011 ishte koha kur Almadina Fm ishte nisur për herë të parë në komunitetin radio sirian. Me theks i tyre i vazhdueshëm në muzikë të ndryshme Almadina Fm është bërë një nga më të zakonshme radio transmetues të Sirisë. Almadina Fm është e njohur në të gjithë vendin dhe e saj një radio stacion shumë popullor i cili ka marrë programe që janë plot me muzikë dhe playlists që janë plot me energjike këngë nga këngëtarët popullore siriane.
Almadina Fm adresa website zyrtar është www.almadinafm.com

Vend: Syria

Zhanret: / / /

loading...

Popular Stations