top logo
DJ tropikale është stacioni me një shumë të mbledhjes së muzikës botërore e mbi 10,000. Stacioni është pothuajse 99 për qind të shtoni lirë dhe gjithmonë e kërkimeve me përmbajtjen e tyre. Përzgjedhja e tyre muzika e radios është asgjë tjetër, por këngët e bukura Reggae nga reggae popullor dashuruar këngë. Gjithë kohës po dëgjoni radion non stop sexy dhe joshës muzikë botërore dhe muzikë reggae. Stacioni është vend për argëtim fundit muzikore nga një stacion radio.
DJ Tropical adresa faqen zyrtare është www.tropicaldj.com
DJ tropikale
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Switzerland : DJ tropikale ]