Radio Luso Mix

Info koment Stacione raport
Radio Luso Mix është krijuar me të vetmin qëllim për të programuar ato gjëra të cilat janë të lidhura në Zvicër dhe kulturën e saj, posaçërisht kulturën e saj muzikore dhe tradita. Radio Luso Mix është vend për argëtim gjithnjë e më shumë përmes programeve të bukura që janë pasuruar me muzikë të cilësisë nga Zvicra dhe nga e gjithë bota.
Radio Luso Mix adresa website zyrtar është www.luso-mix.net

Vend: Switzerland

Zhanret:

loading...

Switzerland Radio Stations

Popular Stations