Pink Radio SAT

Info koment Stacione raport

Ka tre kanale të ndryshme për Pink Radio SAT dhe secili nga kanalet janë të bazuara në secilin prej programeve të tyre radio dhe stil. Me Pink Radio ju mund të dëgjoni nivelin mirën e muzikës në formatin dixhital audio, për të lira dhe pa ndryshojnë shumë nga ndërprerja bezdisshëm. Tre kanalet e tyre janë për çdo shije me diçka.
Pink Radio SAT adresa faqen zyrtare është www.pinkradio.com

Vend: Switzerland

Zhanret:

loading...

Switzerland Radio Stations

Popular Stations