top logo
A music festival benefiting Neo zwei and Gallery 5, do të paraqitet në 4 vende të ndryshme mbi 4 netë. Festivali nis në Strange Matter enjten, Korrik 18, shkon deri Balliceaux të premten, Korrik 19, vazhdon në Galerinë 5 të shtunën, Korrik 20, dhe përfundon të dielën natën, Korrik 21, në Bandito e burrito Lounge. Shih orarin e plotë për vende Vendi, Çmimet e pranimit, dhe performanca e linjës-ups poshtë. Neo zwei official website address is heimatklang.ch
Neo dy
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Switzerland : Neo dy ]