top logo
Meyrin FM, Për disa muaj, zyra jonë u reduktua në përhapjen e thjeshtë e muzikës 24 24, dhe shumica emërimet në mbrëmje u zhduk. Disa probleme logjistike dhe teknike janë prapa kësaj difuzionit të reduktuar. Ju lutemi pranoni keqardhjet tona. Shpërndarja e programeve tona në internet ka qenë gjithashtu i ndërprerë, por duhet të restaurohen deri në fund të majit 2012. Për të ardhmen e Meyrin FM, bëjmë thirrje të gjithë njerëzve dhe të gjitha organizatat që dëshirojnë të kontribuojnë për rinovimin e radios në muajt dhe vitet e ardhshme. Meyrin FM adresa faqen zyrtare është www.meyrinfm.ch
Meyrin FM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Switzerland : Meyrin FM ]