Radio Hëna

Info koment Stacione raport

Lune Radio njëzet e katër orë non stop muzikës duke filluar nga disa zhanre dhe artistëve të muzikës. Grupi i tyre në shënjestër mosha audienca është 15 në 30. Stacioni Lune Radio luan të gjithë dëgjuesit e ndjenjave, ndërsa përpiqet për të mbajtur me dëshirat e dëgjuesve të saj. Hip Hop, Urban, Underground mund të dëgjohet.
Lune Radio adresa e internetit është www.lune.fm

Vend: Switzerland

Zhanret: /

loading...

Switzerland Radio Stations

Popular Stations