top logo

Latin Pop Baladas broadcasters believe in providing real music variety, kështu që dëgjuesit mund të gëzojnë një katalog të gjerë të pista njohur dhe të panjohur, nga vendi në Dance, Hip-Hop për Klasike, Jazz të Alternativës, Rock për Folk, Blues ndaj etnike, dhe shumë më tepër.

Detajet e kontaktit

Faqja e internetit: kenaparc8.wixsite.com/raices

Cicëroj: activelatina

Email: jpglobalmedia@gmail.com

Latin Pop Baladas
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Switzerland : Latin Pop Baladas ]