top logo

La Chaussure Rouge broadcasts its programmes decorate its playlists for a socially and culturally diverse audience. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, La Chaussure Rouge broadcasts diverse local productions. Prodhimet e tyre dhe programet informative të bazuara përmban të tilla si çështjet aktuale, i kuzhinës, kulturor, argëtuese dhe sportive fusha. Ata janë duke punuar si një urë në mes dëgjuesve dhe muzikë.

La Chaussure Rouge website address is lachaussurerouge.net

La Chaussure Rouge
Play Button
Please click on to picture for play this radio...

Na dërgoni problemi juaj


[ Switzerland : La Chaussure Rouge ]