KTFM FM

Info koment Stacione raport
KTFM FM station located in switzerland to the original colors, bollëk muzikë, nuk ka kufij, nuk ka kufi. Qasje të menjëhershme në nivel të lartë të këngës së djeshme, sot dhe nesër pothuajse. Një nënshkrim autentik për të thënë! Merrni kohë për të zbuluar atë, na besojnë, ajo është e bukur, kur ju të dëgjoni. Kjo na bën edhe mirësinë në kokë! KTFM FM website address is ktfm.ch

Vend: Switzerland

Zhanret: / /

loading...

Switzerland Radio Stations

Popular Stations