top logo

Julie FM provides twenty four hour (24orë) përzierje e disa zhanre dhe stilet e muzikës. Stacioni i luan të gjitha muzikë që ju doni ndërsa përpiqet për të mbajtur me dëshirat e dëgjuesve të saj. Indie Music channel from Zurich that plays many music varieties including Radionovela, Dreampop, Indie, Alternativë, Diskutim, Drama, Electronica, Popull, Amerikan, Gjendje e dëshpëruar, Xhaz, Pop.

Julie FM website address is www.juliefm.com

Julie FM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Switzerland : Julie FM ]