top logo
Eviva FM International është një nga kanali popullore radio në Zvicër me një shumëllojshmëri të gjerë dhe të programeve të radios. Vizioni i tyre është që të sigurojë dëgjuesit e tyre me këngë të fundit që është e modës. Ata janë në ajër 24 orë në ditë në mënyrë që ata të jenë në gjendje të ofrojnë argëtim për dëgjuesit e tyre gjatë gjithë ditës. Vizioni i tyre është që të sigurojë dëgjuesit e tyre me këngë të fundit që është e modës.
Adresa Eviva FM Ndërkombëtare faqen zyrtare është eviva.ch
Eviva FM
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Switzerland : Eviva FM ]