Energji Zurich

Info koment Stacione raport

Energy Zurich është një programet muzikore të radios me bazë në Zvicër. Komunikimi është një gjë shumë e rëndësishme në jetën e njeriut. Si qenie sociale, ne të ndërveprojnë dhe nuk mund të mbijetojnë në vetën tonë. Fillon me një ëndërr dhe një vizion i barazisë, Energji ZURICH nyjeve Community si një platformë të mblidhen dhe të shkëmbejnë ide e muzikës. Energy Zurich adresa website zyrtar është energy.ch

Vend: Switzerland

Zhanret: / /

loading...

Switzerland Radio Stations

Popular Stations