top logo
DRS Virus është transmetuar nga Zvicra si një radio popullore. Një pionier në fushën e saj, frekuenca e dytë FM DRS Virus FM ngjitet në misionin e saj për të çuar përpara muzikë dhe qytetarët. Merr pjesë në zhvillimin e kulturës Quebec nga një dizajn origjinal dhe dinamike të radio FM. DRS Virus dallohet nga përmbajtja e programimit, Hulumtimi radio, Trajnimi për prodhuesit, por edhe marrëdhëniet e saj me komunitetin e Quebec. DRS adresa Virus internetit është virus.ch
DRS Virus
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Switzerland : DRS Virus ]