top logo

transmeton DRS Musikwelle nën ombrellën e SRF dërguar tre televizion dhe radio kanaleve gjashtë gati 80,000 orë e programimit në vit. Me futjen e markave të reja të kanalit dhe fillimin e ri SRF prania e përbashkët web ka dhënë dy zgjedhje themelore për të ardhmen në 2012. Për këto piketa, si dhe pikat e shumta dhe risive në programet e radios. DRS adresa valë Muzikë Website është drs.ch

DRS Musikwelle
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Switzerland : DRS Musikwelle ]