top logo
DRS 3 dëgjues do të thotë shumë, stacioni do të paraqesë veten si një dëgjues stacionit duhet të jetë i lumtur të. Ata ndërtojnë një unitet të madh midis dëgjuesit dhe veten e tyre në mënyrë që ata mund të kenë një komunikim të mirë mes tyre dhe dëgjuesit e tyre e cila do të rezultojë në një argëtim më stacioni pasur radio. DRS 3 has become a very popular radio station of Switzerlan in a very short matter of time with ther friendly approach towards their listeners. DRS 3 Adresa e internetit është www.drs.ch
DRS 3
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Switzerland : DRS 3 ]