top logo

Don Cardo Radio is a classic soul Rnb funk hip hop and Old school music based radio station broadcasting to entertain mass number of listeners. Kur një radio dëgjon preferencat e tyre dëgjuesit e dëshiruar dhe vepron në përputhje me rrethanat se ajo natyrshëm bëhet një radio shumë popullor në mesin e tifozëve të muzikës.
Don Cardo Radio official website address is www.doncardoradio.com

Don Cardo Radio
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Switzerland : Don Cardo Radio ]