top logo

DIIS Radio muzikë Oldies për të dashuruar muzikë Oldies. E saj thjesht për ata dëgjuesit që e do Oldies muzikë i qarkut të tyre. Dora radio zgjedh shumë më të mirë të Oldies muzikë nga historia e tyre muzikore dhe luan për dëgjuesit e tyre gjatë gjithë ditës. Lloje të ndryshme të muzikës për kohë të ndryshme të ditës.
DIIS Radio adresa e internetit zyrtare është www.diisradio.ch

Radio Gods
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Switzerland : Radio Gods ]