Banana Frekuenca

Info koment Stacione raport

Radio dhe studentët Banane frequence është kryesisht një shoqatë e më shumë se njëqind anëtarë të Mbretërisë ose EPFL. Vetëm medium i këtij lloji në Suisse ROMANDE, radio kampus është transmetuar 24 orë në 24 dhe 7 ditë 7 në kabllo (94.55 MHz) dhe në internet përmes tri kanaleve të ndryshme. Një aventurë të veçantë, pa reklamat në ajër dhe me një program muzikor që gjenden askund tjetër. Banane frequence adresën e internetit është

Vend: Switzerland

Zhanret: /

loading...

Switzerland Radio Stations

Popular Stations