SR Extra 9

Info Comment Report
SR Extra 9 based on Sweden is one of the popular music station. SR Extra 9 Stacioni streaming muzikë dhe programet si në ajër dhe në internet. Originally it is a World music based radio channel plays around the clock 24 orë live online. SR Extra 9 gjithashtu veprojnë programe të ndryshme muzikore në vazhdimësi për njerëz të të gjitha moshave. Përveç të gjitha këto programe forca e saj është pjesëmarrja dëgjuesit dhe reagimet nëpër internet.
SR Extra 9 Adresa zyrtare e internetit është www.sverigesradio.se

Vend: Sweden

Zhanret: /

Popular Stations