top logo
Transmetimit Rix FM 24 orë në ditë duke ofruar programe të mira radio dhe duke i dhënë dëgjuesit e tyre përvojën e fundit radio pa u hedhur një shumë e shton. Rix FM ofron dëgjuesit e tyre me përvojë Non Stop muzikore pa i dhënë një shpallje të vetme të shkëputur dëgjuesit tërheqjen e tyre për të drejtë 45 minuta çdo orë.
Rix FM adresa faqen zyrtare është www.rixfm.se
Rix FM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Sweden : Rix FM ]