top logo
Radio Madbone 365 dëgjues do të thotë shumë, stacioni do të paraqesë veten si një dëgjues stacionit duhet të jetë i lumtur të. Ata ndërtojnë një unitet të madh midis dëgjuesit dhe veten e tyre në mënyrë që ata mund të kenë një komunikim të mirë mes tyre dhe dëgjuesit e tyre e cila do të rezultojë në një argëtim më stacioni pasur radio. Radio Madbone 365 has become a very popular radio station of Malmoe, Sweden in a very short matter of time with ther friendly approach towards their listeners.
Radio Madbone 365 Adresa zyrtare e internetit është madbone365.se
Radio Madbone 365
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Sweden : Radio Madbone 365 ]