top logo
Radio Bastad is a live online broadcasting music channel based on Sweden. Radio Bastad plays different range of music genres like Adult Contemporary, Më i lartë 40, Pop. Në mesin e njerëzve të të gjitha moshave ky kanal radio luan programe muzikore dhe tregon flisni 24 orë live online. Ky sukses kanal është nxitur kryesisht nga forca e programeve të tij drejtimin me Adult Bashkëkohor, Më i lartë 40, Pop. Radio Bastad is also available across Sweden.
Radio Bastad official website address is www.radiobastad.se
Radio Bastad
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Sweden : Radio Bastad ]