top logo
Radio 88 Partille, të vendosura në FM 88.0 MHz ose me anë të radios në Internet kudo në botë, nxitur nga një koleksion i entuziastësh të cilët kushtojnë mijëra orë çdo vit me mbrojtjen e dëgjuesve tanë dhe reklamuesit. Gjatë ditës, luajmë së shumti “Hits Artë” nga periudha 50 -, 60 -, 70 – dhe 80, por ne gjithashtu dërgon muzikë të re që të përshtaten në formatin tonë. Në mbrëmje ne ofrojmë më pas në një gamë të ngushtë pak, ku zonjë tonë entuziast paraqet muzikë nga zhanër e tij të preferuar, ose thjesht të ndajmë muzikën që u pëlqen. Ju mund të gjeni zgjedhjen tonë të orarin tonë. Radio 88 Partille adresa website zyrtar është www.radio88.nu
Radio 88 Partille
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Sweden : Radio 88 Partille ]