top logo

P4 Sormland is a online music radio station. P4 Sormland broadcasts to the regions 24 orë në ditë, 12 muaj të vitit. Me një përzierje të madhe të xhazit, gjendje e dëshpëruar, popull, Bota dhe muzikë klasike. P4 Sormland has something for all discerning music lovers.

P4 Sormland official website address is sverigesradio.se

P4 Sormland
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Sweden : P4 Sormland ]