top logo
P3 Sveriges Radio listener means a lot, stacioni do të paraqesë veten si një dëgjues stacionit duhet të jetë i lumtur të. Ata ndërtojnë një unitet të madh midis dëgjuesit dhe veten e tyre në mënyrë që ata mund të kenë një komunikim të mirë mes tyre dhe dëgjuesit e tyre e cila do të rezultojë në një argëtim më stacioni pasur radio. P3 Sveriges Radio has become a very popular radio station of Stockholm, Sweden in a very short matter of time with ther friendly approach towards their listeners. P3 Sveriges Radio official website address is sverigesradio.se/p3
P3 Sveriges Radio
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Sweden : P3 Sveriges Radio ]