top logo
P2 Varlden is the people’s Choice online radio and fm radio station. Ata janë duke luajtur shpirtit, Kam frikë, Xhaz, Elektronik, Blues dhe muzikë Botërore. Ata ju japin tingëllon si askush tjetër nuk mund. On-ajër që 2004 community station P2 Varlden broadcasts to the greater Sweden area and beyond. P2 Varlden provide the best of specialist music, programet e komunitetit dhe artet.
P2 Varlden official website address is www.sverigesradio.se
P2 Botërore
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Sweden : P2 Botërore ]