Mix Megapol listener means a lot, stacioni do të paraqesë veten si një dëgjues stacionit duhet të jetë i lumtur të. Ata ndërtojnë një unitet të madh midis dëgjuesit dhe veten e tyre në mënyrë që ata mund të kenë një komunikim të mirë mes tyre dhe dëgjuesit e tyre e cila do të rezultojë në një argëtim më stacioni pasur radio. Mix Megapol has become a very popular radio station of Sweden in a very short matter of time with their friendly approach towards their listeners.
Mix Megapol official website address is www.mixmegapol.se
Mix Megapol
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Sweden : Mix Megapol ]