top logo

Mix Megapol Malmo transmeton një gamë të larmishme të programeve të prodhuara në vend dhe në shkallë kombëtare, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. Transmetuesit Mix Megapol Malmö besojnë në ofruar shumëllojshmëri muzikë Reale, kështu që dëgjuesit mund të gëzojnë një katalog të gjerë të Metal njohur dhe të panjohur, Hard Rock.

Mix Megapol Malmo adresa faqen zyrtare është www.radioplay.se

Mix Megapol Malmö
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Sweden : Mix Megapol Malmö ]